Healing Tao

De basis van de Universal healing Tao is simpelweg terug verbinding maken met je lichaam.
Door gebruik te maken van Taoïstische technieken zoals Chi Kung (Qigong), Tao Yin en innerlijke glimlach leer je de energie in je lichaam voelen. Na een tijdje kun je zelfs erop toezien dat je niet onnodig energie verliest en weet je hoe je eigen energie aan te vullen en te bewaren.Ik moet je niet vertellen dat een verhoogd lichaamsbewustzijn en energieniveau een groot aantal voordelen voor de gezondheid opleveren. Iedereen, zelfs iemand met een drukke agenda, is in staat om de basis oefeningen van de UHT toe te passen in haar of zijn dagelijks leven.

De eerste stap in het UHT-systeem en de integratie in je dagelijkse leven:
– Chi Kung opwarmingsoefeningen (makkelijk: elke dag onder de douche bijvoorbeeld)
– Innerlijke Glimlach en 6 Helende Geluiden (heel de dag door)
– Microkosmische omloop (in de auto, op de bus, in de tram, op het werk…)
– Iron Shirt Chi Kung (in het park of in de tuin, spelend met de kinderen)
– Helende Liefde (altijd en overal)

Basis Tao
‘Van stress naar evenwicht’

microcosmicorbit-fb

De basiscursus is het fundament van het tao systeem. Door oefeningen en meditaties leer je je lichaam beter te voelen en het te ervaren als je thuis. Je ontwikkelt de gevoeligheid om te zien waar en hoe emoties/patronen en gebeurtenissen je raken. Je leert die omzetten in levenskracht, terug in de stroom van leven. Zo wordt tao een gids in je dagelijks leven.

Door de versterkende Chi Kung oefeningen leer je daarnaast ook je zelfhelende energie op te bouwen. In deze basistraining ga je een viertal dagen op een rustige en tegelijk intense manier aan de slag. Deze training is toegankelijk voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist.

Inhoud: Een praktische reeks oefeningen en meditaties ter bevordering van je levensenergie, lichaamsbewustzijn, ontspanning en gezondheid, bestaande uit :

  • innerlijke glimlach: het gevoel van waardering en liefde laten stromen door je lichaam, respectvol contact maken met je organen om ze te zuiveren
  • 6 helende geluiden: om je lichaam te zuiveren en te bevrijden van ongewenste emoties, bescherming voor je organen
  • hemelse kringloop: om de energie te laten circuleren in het lichaam en zo interne en externe informatie te balanceren
  • chi kung: oefeningen om je lichaamsstructuur en -bewustzijn te versterken,  om je lichaam te verbinden met de aarde en zo meer stabiliteit en interne kracht te ontwikkelen
  • tao yin:  oefeningen die je lichaamsenergie vrijer laten stromen en inwerken op je ademhaling en flexibiliteit
Deze Tao basislessenreeks is een aanrader voor zij die stress/spanning willen afbouwen, op zoek zijn naar meer rust, innerlijke stilte, kracht en stabiliteit.
Kom kennis maken met de Tao meditaties en oefeningen. (open voor iedereen – vergt geen voorkennis)

Ontdek hier de komende Basis tao trainingen


Tao Verdiepingstraining

Vermeerder je energie, maak je dromen waar

Via eenvoudige lichaamsoefeningen en meditatie-oefeningen, keer je terug naar je oorspronkelijke staat van gezondheid en welbevinden. EEN WAAR CADEAU VOOR JEZELF!

De Tao gezondheidsoefeningen en het pad naar zelfgenezing verloopt via een circulaire leermethode. Door herhaling en verdieping in de oefeningen en meditaties en aanvullingen worden ze steeds meer deel van je leven! Je geeft de splitsing tussen werk, gezin en ontspanning/vakantie geleidelijk aan op zodat je leven een geheel wordt, gedragen door je bewustzijnsstaat van vertrouwen en overvloed. Je gaat dan als vanzelf steeds meer doen wat je echt te doen hebt. Geluk en vrede ontstaan steeds meer vanuit je innerlijke staat en worden minder afhankelijk van wat er om je heen gebeurt.

Onderdelen die mogelijk aan bod komen in de verdiepende tao trainingen zijn  Tao Tin yoga psoas werk, IJzerenhemd Chi Kung, Tantien Chi Kung, basis Healing Love,…

Deze trainingen zijn open voor eenieder die reeds de Basistraining Tao volgde.

Ontdek hier de komende VERDIEPINGStrainingen

adjfhlkjb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s